Absalon Hotel

GAVEKORT

Om Absalon

Absalon

Det originale københavnerhotel

VORES HOTEL

Velkommen til Vesterbro – Københavns mest kreative og pulserende bykvarter. Og hjertelig velkommen til Absalon, vores firestjernede familieejede hotel, som byder dig indenfor med lige dele autentisk hygge og livlig storbycharme.

I mere end 80 år har vi taget imod gæster fra nær og fjern. Da vi slog dørene op i 1938, bestod hotellet af bare 11 værelser. I dag, to generationer senere, tilbyder vi 161 smukt indrettede værelser og suiter. Stemningen er stadig lige så hjertelig og personlig som dengang. Mød tredje generation og hoteldirektør Karen, når du besøger os.

Som hotel er vi inspireret af vores egen familietradition for det nære værtskab, hvor gæster behandles som gode venner af huset. Og vi er glade for og stolte over, at rigtig mange gæster vælger at besøge os igen og igen.

SE VORES FANTASTISKE TILBUD

Vi følger Sundhedsmyndighedernes anbefalinger og HORESTAs COVID19-vejledning.

LIGE DÉR HVOR DET SKER

Du har knap nok forladt hovedbanegården, før du får øje på Absalon-skiltet lidt længere nede ad gaden. Her kan du bo midt på Vesterbro og i hjertet af København, i gåafstand til alt det, som gør byen værd at besøge. De hippe pop-up restauranter og lækre cocktailbarer i Kødbyen.

Teatrene på Vesterbro og Frederiksberg. Tivoli, Strøget og meget meget mere. Vi er selv storforbrugere af byens gastronomiske og kulturelle tilbud, og vi elsker at dele ud af vores lokale favoritter.

SE VORES ANBEFALINGER

Her får alle særbehandling

På Absalon Hotel gør vi vores til, at du føler dig hjemme, fra det øjeblik du træder ind ad døren. Vi er tilgængelige 24 timer i døgnet og klar til at hjælpe med alt det, du har brug for – eller lige står og mangler.

SE VORES FANTASTISKE TILBUD