Absalon Hotel

GAVEKORT

Værelser & Suiter

Værelser & Suiter

HYGGELIGE OG FARVERIGE DESIGNERVÆRELSER

Absalonværelse

Fra DKK 1650

11-13 m2
TV
Telefon
WI-FI
Kaffe/te
Hårtørrer
Svaleskab
Trægulv
Økologiske Karmameju-produkter
Værdiskab

Meget for pengene
Et Absalonværelse er vores standardværelse, der er indrettet af Designers Guild.  Vælg mellem farverne Berry (lilla) eller Ocean (blå). Værelset har alt, hvad du har brug for under dit ophold i København og er indrettet med dobbeltseng, som alle har samme str. 160×200 cm. Badeværelset er rummeligt med kar eller brus.


Originalværelse

Fra DKK 1850

10-20 m2
TV
Telefon
Wi-Fi
Kaffe/te
Hårtørrer
Værdiskab
Svaleskab

Rummelighed og design

Et Originalværelse er vores rummelige standardværelse, der er indrettet af firmaet Designers Guild. Vælg mellem farverne Berry (lilla) eller Ocean (blå). I denne kategori kan du vælge mellem  enkelt-, dobbelt-, twin- og tresengsværelser. Enkelt sengene er 90×200 cm. Dobbeltsengene er 180×200 cm og twin værelserne har to 90x200cm senge i rummet.

 


Familieværelse

Fra DKK 1900

15-20 m2
TV
Telefon
Wi-Fi
Kaffe/te
Hårtørrer
Svaleskab
Værdiskab

Plads til hele familien

På vores Familieværelse er der masser af plads til store og små. Værelset består af en dobbeltseng 180×200 cm og en sovesofa 160×200 com, som er rummelig nok til to personer. Værelserne er smukt indrettet af firmaet Designers Guild. Vælg mellem farverne Berry (lilla) eller Ocean (blå).


Superiorværelse

Fra DKK 1950

18-22 m2
TV
Badekåbe
Wi-Fi
Kaffe/te
Aircondition
Hårtørrer
Svaleskab
Værdiskab
Strygejern

Nyd roen og udsigten på toppen

Vores Superiorværelser ligger på hotellets øverste etage, højt hævet over gadens liv. Værelserne emmer af luksus og byder på lidt ekstra lækker forkælelse i form af  badekar, lydisolering, aircondition og Nespresso-maskine. Alle senge på værelserne måler 180×200 cm.


Junior Suite

Fra DKK 2300

35 m2
TV
Telefon
Wi-Fi
Kaffe/The
Aircon
Hårtørrer
Svaleskab
Værdiskab
Strygejern

Udsigt over København

Forkæl jer selv med ekstra luksus, plads og privatliv. Slå dørene op til den franske altan, og nyd roen fra vores hyggelige gård og udsigten over Vesterbros tage samt et lille kig til Tivoli. Værelset har en dobbeltseng i det ene værelse og en sovesofa i det andet. Dobbeltsengen er 180×200 og sovesofaen måler 140×200 dermed passer værelset perfekt til 2 voksne og 1 barn. Imellem de to værelser finder du et badeværelse med badekar.

 


Tricia Guild Suite

Fra DKK 3850

60 m2
TV
Wi-Fi
Kaffe/te
Aircondition
Hårtørrer
Svaleskab
Værdiskab
Strygejern

Smagfulde designerdrømme

Tricia Guild Suiten er en oase på Vesterbro. Indrettet meget smagfuldt og romantisk af Designers Guild. De moderne og flotte tekstiler spiller smukt sammen med husets originale detaljer, som du finder overalt på hotellet. Værelset har plads nok til 4 personer. I soveværelset finder du en stor seng som måler 200×200 cm og i stuen finder du en komfitabel sovesofa som har plads til 2 personer.