Absalon Hotel

VIVA – Wallmans Dinnerparty

← Events

VIVA – Wallmans Dinnerparty

Show, middag & natklub

Gør dig klar til et brag af en aften! Wallmans anmelderroste Dinnerparty VIVA er en sprudlende hyldest til livet, så saml venner, familie og kollegaer til en fantastisk aften ude – lige i hjertet af København.

Du kan glæde dig til et storslået show med musik af tidens største artister, et heftigt live-band, dans, humor og akrobatik i verdensklasse.

Kom bl.a. med til De Brølende 20’eres farverige univers, et forrygende Elvis-medley, en skøn ABBA-sing-a-long og en helt særlig soul session. Glæd dig også til et hot – og ikke mindst vådt – badekarsnummer. Det hele kulminerer i et brag af en pop-finale med MAX party, som samtidig sparker gang i den fortsatte fest i Cirkusbygningens natklub.

I løbet af aftenen får du og dit selskab får serveret en lækker 4-retters middag, mens I samtidig nyder aftenens mange shownumre. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal!

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje? I vores festlige fejrings-nummer overdynger Wallmans egen Dolly Parton aftenens æresgæster med charme, humor og ekstra forkælelse.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

PS.  Den nye sæson kan allerede nu bookes, Showet hedder CAKE. Læs mere her

OPGRADÈR:

Original Værelse for kun DKK 100,- eller vores lækre Superior Værelse for kun DKK 400.- mere. Enkeltværelsestillæg fra DKK 310,- Tillæg fredag og lørdag fra DKK 200,- per person. Showet spiller fra august 2021 til juni 2022.

BOOKES KUN VIA TELEFON: +45 33 31 43 44
ELLER E-MAIL: INFO@ABSALON-HOTEL.DK

Wallmans Dinnerparty
Pakken inkluderer:
  • Overnatning i Absalon Dobbeltværelse
  • Billet til kategori Øvre A eller Nedre A
  • Wallmans standard 4-retters menu
  • Adgang til Natklubben på Wallmans
  • En stor morgenmadsbuffet

Pris per person fra DKK 1860

Du booker pakken ved at sende os en e-mail på
booking@absalon-hotel.dk eller ved at ringe til os på +45 3331 4344 
SHOWET SPILLER torsdag-lørdag fra august 2021 until juni 2022
Ovennævnte priser er per person per overnatning i delt Absalon Værelse inkl. Wallmans Dinnershow og morgenmad. Wallmans pakken forudbetales ved bestilling. Vi henviser i øvrigt til Wallmans bestillings- og annulleringsbetingelser.

RING TIL OS PÅ +45 33 31 43 44