Absalon Hotel

VIVA – Wallmans Dinnerparty

← Events

VIVA – Wallmans Dinnerparty – show, middag & natklub

Gør dig klar til et brag af en aften! Wallmans nye Dinnerparty VIVA er en sprudlende hyldest til livet, så saml venner, familie og kollegaer til en fantastisk aften ude – lige i hjertet af København.

Du kan glæde dig til et storslået show med musik af legender som Elvis og ABBA, et heftigt live-band, dans, humor og akrobatik i verdensklasse.

Kom bl.a. med til De Brølende 20’eres løsslupne univers, en særlig sjælfuld soul-session og et hot og vådt badekarsnummer. Det hele kulminerer i et brag af en pop-finale med MAX party, som samtidig sparker gang i den fortsatte fest i Cirkusbygningens natklub.

I løbet af aftenen får du og dit selskab serveret en lækker 4-retters middag, mens I samtidig nyder aftenens mange shownumre. Der udspiller sig et sandt festfyrværkeri i den store Cirkussal!

Skal du fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje? I vores festlige fejringsnummer overdynger Wallmans egen Dolly Parton aftenens æresgæster med charme, humor og ekstra forkælelse.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

OPGRADÈR:

Original Værelse for kun DKK 100,- eller vores lækre Superior Værelse for kun DKK 400.- mere. Enkeltværelsestillæg fra DKK 310,- Tillæg fredag og lørdag fra DKK 200,- per person. Showet spiller fra august 2021 til juni 2022.

BOOKES KUN VIA TELEFON: +45 33 31 43 44
ELLER E-MAIL: INFO@ABSALON-HOTEL.DK

Wallmans Dinnershow Pakke

Absalon Værelse Kategori A billet til showet “CARNIVAL“ 4-retters menu Natklub Stor lækker morgenmadsbuffet Concept24 Gratis Wi-Fi Byens bedste beliggenhed  
Pris per person fra DKK 1600,-
SHOWET SPILLER torsdag-lørdag fra august 2021 until juni 2022
Ovennævnte priser er per person per overnatning i delt Absalon Værelse inkl. Wallmans Dinnershow og morgenmad. Wallmans pakken forudbetales ved bestilling. Vi henviser i øvrigt til Wallmans bestillings- og annulleringsbetingelser.

RING TIL OS PÅ +45 33 31 43 44